De oude stad
Door: Monica
Blijf op de hoogte en volg Monica
29 Februari 2008 | Ecuador, Quito
Na een reis van een nacht met een tussenlanding op Bonaire en Guayaquil ben ik nu waar ik zijn moet. Het laatste stuk was erg mooi, vanuit het vliegtuig kon ik de Cotopaxi (5897m) die helemaal besneeuwd was, zien liggen en verder alleen maar groene bergen: de Andes.
Het is allemaal nog wat onwerkelijk. Het ene moment was ik nog gewoon thuis en het andere moment ben ik in een hele andere cultuur.
Ik zit nu aan een druk plein midden in de oude binnenstad met uitzicht op mooie koloniale gebouwen.
Het weer is goed, licht bewolkt met een heerlijke temperatuur. Ik heb geen last van de hoogte, hoewel de stad op 2800m ligt!
Beneden mij, op het plein is het gezellig druk, ik ga erop af..
01 Maart 2008 - 13:12
Esther:
Hey Monica!!
Geweldig dat je nu in Ecuador bent! Een hele fijne tijd en geniet ervan!! Groetjes vanuit Ridderkerk!
Geoffrey & Esther -
01 Maart 2008 - 20:10
Mathilde:
euh euh eee aa.
01 Maart 2008 - 20:12
Coby En Joost:
Hoi Moon, fijn dat je goed bent aangekomen. We hebben het maar even van onze dochter overgenomen. Veel succes met spaans leren.
Groetjes! -
03 Maart 2008 - 06:49
Marjon:
Hihi, daar zit je dan tussen de indiaantjes. Vandaag je eerste 'echte' dag. Succes met je Spaans! Kusje ook van Lian. Ze roept de hele dag om je. -
03 Maart 2008 - 17:57
Jenneke:
Hey Monica,
Ik wist heel niet dat je zo ver weg was, maar ik vind het erg leuk voor je.
Heel veel succes daar.
Groetjes van Jenneke.. -
03 Maart 2008 - 21:46
Marx:
Hi Moon,
't Is wah.
Je gaat nu zeker niet meer op wintersport?
Kusje,
Karl